adele - hiding my heart

74

29 april

Spelade match klockan 11.00 igår och vi åkte hem med en förlust i bagaget. Åkte sen till Borgen och myste med Simon, tog bussen hem vid 2 idag och handlade inför imorgon med Helen.
Imorgon firas sista april med Strutsbollen först, sen till Alfta med ett gäng och sen hamnar jag nog hos Simon. Hörs bloggen!

La la love

Hade nationella imorse och det gick ganska bra! Åkte sen till Gävle med Sofie och shoppade upp våra pengar, åt på Donken och drack en varsin strawberry dreams från The Naked Juice Bar!
Ska snart åka och sola och imorgon väntas träningsmatch mot Bergvik klockan 11.00.

I gave you all, my heart and soul

Tisdagen var inte så mycket bättre. Två falsks brandlarm och huvudvärk, så åkte hem efter lunch. Tog en tupplur och åt nudlar när jag kom hem. Skönt att ha sovmorgon imorgon i alla fall!
Ska kolla på ett avsnitt av pll innan jag går och lägger mig, godnatt!

oförglömligt!


Hahhaha foliehatten och mormorn♥

tell me the reason why you commited love suicide


Började denna helvetes måndag med ett prov som jag total kugga på. Sen var det bara att dra ner till badhuset, dra på sig understället och simma 40 längder klädsim, men vad gör man inte för ett mvg? Fick sen ett mail om att jag inte hade fått det andra sommarjobbet jag sökte, missade so:n pågrund av att vi missade bussen upp till skolan, så vi drog en lunch på Max. Blev även 20 min sen till den 3 timmars no lektionen. Älskar verkligen måndagar♥

Bb kik

Pluggat, solat och belönar mig själv med ett chill-mode!

I dare you to move

De är kul att blogga! Eller?
Har i alla fall haft en bra helg. Simon var här i fredags och igår åkte jag och var med Malin och Helen. Åt pizza på Bolaget, blev förföljd av några grabbar i en bil och chillade på Tolvan.
Jag och Helen åkte hem idag vid 3 kanske, och har bara ätit jordgubbar och kollat på pll sen jag kom hem. Resten av kvällen ska jag ägna åt svenska plugg, kanske åker och solar också.

You're a song written by the hands of god

Bestämde mig för att överraska mamma och pappa, så har dammsugit hela huset, bytt draperi i badrummet och bytt sängkläder, jag borde nog få ett pris eller nå!
Tog mig även i kragen och läste lite ur litteraturboken som vi hade prov på före lovet som jag aldrig gjorde. Fattar inte vad huvudpersonen heter, fattar inte vad den handlar om och fattar inte ens vart dom är, kommer nog gå bra det här!

Would never give up on something so strong

Första skoldagen efter lovet igår. Fick reda på no-nationella och klarade det precis! Drog benet på stan efter skolan och fixade biljetter till club+ sixteen, köpte nya fotbollsskor och åt på Krokanen med Hanna och Helen.
På kvällen var det fotbollsträning, den första utomhusträningen för min del i år!
Vaknade upp idag med världens huvudvärk, halsen sved och knäet värkte som ett as. Får hoppas att det inte blir nånting mer allvarligt med knäet, för då är den här fotbollssäsongen körd...
P.s kom in preliminärt på Samhälle!!!!!

73

Make this dream the best i've ever known

Tog en runda på stan med Hanna, åt kladdkaka och kollade på barnkläder. Tog 3 bussen hem och åt nudlar. Resten av dagen ska jag bara chilla, hörs.

studiedag

Är som sagt studiedag så drallar ner på stan och går en runda med Hanna. Hörs!

you are the fire and i don't need water


Igår så drog vi ner på byn en snabbis, träffade Simon och tog sen 21.45 bussen till Bollnäs med Malin. Köpte paj och glass på Max och satt där tills jag åkte hem vid halv 1, vi var så jävla trött så vi hade kunnat lagt oss på sittplatserna och somnat. Somnade väl runt 2-halv 3 nån gång och ska snart börja fixa mig eftersom det är fotbollsmöte i Rengsjö klockan 6. Vi har ju som sagt ingen målvakt längre och serien startar om mindre än en månad, känns riktigt lovande det här!

72

14 april

Sitter inne i Malins rum och ska snart tvätta ur färgen. Igår åt vi först på Bolaget, sen var vi hemma hos Emmy. Drog hem till Malin vid 12 och somnade väl runt halv 3.
Idag har vi bakat chokladbollar och ska väl ner till byn senare ikväll. Hörs!

we found love in a hopeless place

Tjena! Ska snart åka til Edsbyn och umgås med Malin. Ta en pizza på Bolaget och sen får vi väl se vad som händer. Sover där i alla fall, men kanske drar en mobilblogg om jag har lust!

Igår hängde vi bara på Max typ, händer ju så hiiiimla mycket i Bollnäs! Provade hallonpajen där och den var fan bättre än mammas paj.

Kan väl langa en Spotify-lista för er som inte har något bättre för er: LOVE

true
















12 april

Tjena! Sitter just nu i Malins syrras lägenhet och ska snart käka. Igår spenderade jag kvällen med Sandra och lite annat folk i en lägenhet. Drog hem vid halv 1 och körde en drive-in på Max.
Åkte ner på stan och träffade Malin och Saga vid 3, sen gick jag och Malin och köpte hårfärg och köpte en glass på Max. Får väl se vad vi hittar på ikväll, hejdå!

ALANYA




Hotell Panorama i Alanya.

Luktar lite solsemster i sommar med en bra vän + min kusin och hennes pojkvän! Om vi har tur så har Jossan och hennes pojkvän semester samtidigt så att vi kan åka :) Vet inte vilket hotell vi väljer än, men om vi åker så åker vi i augusti! Håller alla mina tummar och tår att det blir av :D

Skolavslutningsklänning

Instagram

Follow helenaaaas

HAHA

Titanic

Precis kollat klart på Titanic, man måste vara hjärtlös om man inte fäller en tår till den filmen. Är ju även snart 100 år sedan Titanic sjönk, den 15 april.
Ska kolla på OTH nu och försöka friskna till så jag kan börja träna ute snart. Börjar bli riktigt drygt att vara sjuk nu efter 2-3 veckor!

71

She's really counting on your love. Still struggling uphill but you act like you don't care.
Right now she could really use a shoulder. Hanging onto the edge til it's over.
She's crying for your love tonight, lonely is hard to survive.

Like you're pouring salt in my cuts

Kom precis hem från födelsedagsfirandet av min kusin. Blev lite kladdkaka, smöriga chokladbollar och annat fika. Åker kanske till Edsbyn imorgon och kollar när min andra kusin spöar skiten ur Edsbyn, annars blir det väl att göra samma sak som jag tänker göra ikväll: ingenting.

sons of midnight - the fire


Send out an SOS, come save me from this mess that I'm in
You rule with an iron fist, I'm still here in spite of this to light the flame
Let's keep it burning close forever, keep the life we have together
And someday when it's grey and colder, you'll think back to what I told ya

Let it burn

Ligger i soffan hos min moster och tror jag dör av uttråkning... Efter att man har ätit upp maten kan man ju lika gärna åka hem. Hejdå.

i tried to sever ties and i ended up with wounds to bind

And I just ran out of band-aids, I don't even know where to start.
'Cause you can't bandage the damage. You never really can fix a heart.
Demi Lovato – Fix A Heart

Ska snart åka och äta påskmiddag hos min moster, glad påsk!

musik





If i die tonight, you'll still be on my mind

Vi vann gruppen igår och tog oss till final, men det blev ett silver. Men jag är riktigt stot över vår klass! Efter Agda gick vi till Tranan och åt taco buffé, sen skakade vi lite rumpa medan vi var där. Fast det sög faktiskt så gick därifrån vid 12.
Just nu ligger jag halvdöd i min säng och lyssnar på Spotify.

Micke Lingh's Bitches

TAGGA AGDA IMORGON!!!!

you're gonna make me stay

Stannade hemma från skolan och åkte innebandyträning. Ska nu käka hamburgare som mamma och pappa har lagat, hörs.

what theee...


Ja mina ord blev fat, whore och sad... Hahahahah

Make me come alive

Chill dag i skolan, fick en volleyboll i facet men annars var det lugnt. Drog på stan med Sofie och käkade pizza på City sen tog vi bussen hem. Ungefär så har min dag sett ut, intressant va? Ciao!

how i cried and tried and tried to make you stay with me


Nu månad och den började faktiskt inte så dåligt. Kom hem runt halv 1 nån gång idag, så har mest legat i sängen hela dagen och tagit tupplurar och kollat på Veronica Mars. Har ju även fått veta att jag inte fick något sommarjobb, men om jag har tur så kanske jag får jobba på kyrkogården eller nå, men är riktigt osäker på att mitt mail kom fram... Aja, nu ska jag kolla på BB. Godnatt!

what hurts the most was being so close

Malin gjorde mig sällskap ett tag idag, hittade ett par sköna grabbar att snacka med på Chatroulette och skjutsade henne till station vid halv 12. Och eftersom klockan är över 00.00 så är det nu 1 april, förbered er på att bli lurade!
Nu ska jag vänta på att ett mirakel ska ske så att jag kan bli frisk nån gång och kolla på Veronica Mars.

RSS 2.0