Dita destroy jacket

70

You had a lot of crooks try to steal your heart. Never really had luck, couldn't ever figure out how to love.
You had a lot of moments that didn't last forever. Now you're in a corner tryna put it together how to love.

i knew i was in trouble from the moment i met you, boy

Istället för att lägga upp massa musikvideos kanske jag borde skirva något "vettigt" om mitt glamorösa liv också till er som inte har något annat för er!

Vad har jag gjort idag då? Jo, jag hoppade på bussen imorse och åkte till skolan för första gången sen i måndags. Och som tur var så blev franskan inställd så fick sluta klockan 2. Åkte till träningen och sköt lite och sen fick jag sitta avundsjuk på sidan och kolla på dom andra i laget när dom fick göra det jag inte har fått gjort på 2 veckor eller nå. På tisdag tänker jag börja träna igen, sjuk eller inte sjuk! Kände verkligen ångesten när jag satt på läktaren och kollade på.
Efter tränigen hämtade vi ut min jeansjacka, det är meningen att den ska vara sliten, men den var mer sliten än vad jag trodde att det skulle vara, haha. Åkte sen hem och åt en calzone och kollade på Veronica Mars.
Det var min dag, godnatt!


wooooow



why you wanna show up in a old t-shirt that i love

why you gotta tell me that i'm looking good

En vecka kvar, spelschemat har kommit och imorgo tränar vi innebandy på idrotten, så taggad för Hönan Agda så att jag nästan spricker!
Stannade hemma från skolan idag också, har nog aldrig varit såhär uttråkad i hela mitt liv... Så imorgon tvingar jag iväg mig själv till skolan så att jag inte avlider här hemma av uttråkning.
Nu tänker jag hoppa in i duschen och sen mysa ner mig i min säng och kolla på Veronica Mars. Hejdå!

69

lägesuppdatering från sjukstugan

Hostandet sitter i och har även hostat sönder ryggen, det blir bättre! (Känn doften av ironi)
Stannade hemma idag och ska väl antagligen gör det imorgon också. Men som plåster på såren så fjäskade jag lite för pappsen och han beställde hem en jeansjacka åt mig! Och det verkar även som att jag kommer få tatuera mig, ding ding ding! Så ska fundera lite mer på om jag är helt 100% säker på vad jag vill tatuera, hoppas på att Sofie också får, sen så kanske jag skaffar mig en tatuering i sommar eller i höst!

68

i will be rising from the ground

Älskar inläsningsdagar av hela mitt hjärta♥ 
Så den här dagen har jag spenderat i min säng, hostandes. Som det verkar nu så stannar jag nog hemma imorgon. Om det är möjligt att hosta sönder revbenen så har jag nog gjort det, kan inte ens andas utan att det hugger till i sidan... FML.
Ska fortsätta kolla på Veronica Mars nu och sen övertala pappa att skjutsa mig till solariet. Hejdå!

true




so don't you worry about me

Förkylningen sitter i men åker iväg och tränar lite fotboll ikväll ändå. Har även fått mitt träningsschema från min sjukgymnast, så bara att köra på nu!
Och såklart så krockar innebandy DM med träningsmatchen mot Bergvik, vet verkligen inte hur jag ska göra. Får väl göra på det gamla hederliga viset och singla slant!

I am strong, because they made me strong

just sayin'

"I think a lot of overweight girls are hypocrites. I'm naturally tall and skinny, I eat what I want, I don't starve myself, and I am beautiful.
So why are you allowed to love your 'curves' but it's wrong for me to love my 'bones'?
Why is it okay for you to call me anorexic, but horrible for me to call you fat?
If you can tell me to gain weight, why can't I tell you to lose weight?
If you can feel beautiful for being big, I can feel beautiful for being small. Get over it."

Hittade den här texten på http://annaellinor.devote.se/ och den här texten har allt jag har försökt att få fram när någon frågar om jag har anorexia eller säger åt mig att jag måste äta mer.

om han inte fattar, börja om igen

Hej! Sitter just nu i min säng och lyssnar på musik medans jag hostar lugorna ur mig, älskar verkligen att vara sjuk. Drar nog iväg till solariet säng och solar lite för att få lite liv i mitt sjuka ansikte.
Hade förövrigt en helt okej kväll igår hos at My's appartment, vart väl lite kaos sådär, men det blir det ju alltid ;)

Klart hon ska våldgästa min data när hon är här

01:44

I'm not giving up, I'm just starting over.

Jag ska skaffa mig en tatuering, jag ska njuta som fan i sommar och från och med nu ska jag bara släppa taget om allt negativt. Jag lovade mig själv att 2012 skulle bli ett bra år, och det ska det tammefan bli också!

we♥it account

http://weheartit.com/hsundin1
Hakar väl på jag å då!

tjugotredje mars

Hemma från skolan. Kollat på One Tree Hill. Have a nice day för det tänker jag ha.
The Fray – Heartbeat

gave you all i had and you tossed it in the trash

you deserve the best

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men jag är i alla fall riktigt trött på hur allting är, hur ytligt allting har blivit. Om man tänker på hur det var när vår mormor var liten, så verkade allt så mycket enklare, för det är den uppfattningen vi har fått. Det verkade vara så oytligt, som att insidan verkligen räknades, vilket det uppenbarligen inte gör lika mycket nu. Jag blir så trött på alla som väljer personer efter utseende och sen klagar på att det enda alla bryr sig om är utseende. Jag menar hallå? Ni gör det ju själva, vad hade ni förväntat er att få tillbaka?
Jag var själv så för ett år sen, men jag växte upp och insåg att allt inte handlar om utsidan. För när man hittar någon som får en att känna sig vacker, blir den personen automatiskt vacker, då betyder inte ålder, vikt eller längd ett piss.
Läste någonstans tidigare idag att om en man inte har några magrutor är han ingen man, vad är det för jävla skitsnack? Sen när har magrutor med manlighet att göra? Min pappa har ölmage och jag ser inte honom som mindre manlig för det, han är ju mer manlig än vad någon 16 årig kille med magrutor är i alla fall. Och jag säger inte att jag är emot magrutor, jag tycker bara inte om när någon har det som ett krav på en kille. Det är inte schysst eller rättvist att säga så, för sen kommer ni gnälla på att killar bara gillar stora bröst och smala tjejer.
Varför bryr vi oss egentligen om magrutor, muskler, snygghet, stora bröst och allt vad det nu är?
Om man dissar någon för att dom inte är tillräckligt vacker, förtjänar man inte någon överhuvudtaget.
"Life's not about who has the biggest boobs or the sexiest body. Screw society!"

välkommen till röstblogglådan

Hej det här är Helena. Jag kan tyvärr inte blogga just nu eftersom jag verkligen inte har någon lust att göra det. Men kika gärna in imorgon eller nå. Piiiip.

67

Du är vacker som du är, du måste vara som du var. Det är knappast fel på dig, det är fel hur världen är idag.
Knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra, för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar.

ding ding ding!


Skolavslutningsklänning - CHECK

truly, madly, deeply

Tjena! Ligger just nu i min säng och chillar, har väl inte hänt så mycket spännande i mitt glamorösa liv. Har fått våra skoltröjor i alla fall efter typ 4385395 års blod, svett och tårar över hur dom skulle se ut. Bara Hönan Agda tröjorna kvar nu!
Har även dragit på mig en jävligt dryg förkylning, mamma vill egentligen att jag stannar hemma men vi får se hur jag mår imorgon. Godnatt!
Savage Garden – Truly Madly Deeply

i'll be your dream, i'll be your wish, i'll be your fantasy

Sista seriematchen slutade med en 7-3 vinst och ännu en 2 minuters utvisning för mig. Ni är bäst tjejer!

Shoppade lite innan samlingen, blev ett par blåa höga shorts med guldknappar, och en vit tröja med röda armar.
Väntar just nu på mamma och pappa som kommer hem med pizza senare, kanske åker iväg och solar en snabbis efter middagen också. "Vill inte va blek, va brun som en grek"

10.47

Vann matchen igår med 10-3 mot Alba, åkte på en utvisning också, haha...
Spenderade kvällen i Bollnäs med Malin och Elin. Åkte hem vid 11 eftersom idag är det sista seriematchen mot Runsten i Valbo! TAGGA TAGGA TAGGA

66

just keep on keeping your eyes on me


Tja! Tänkte börja med att säga att det är sjukt skönt med helg och är extremt taggad inför sista hemmamatchen imorgon. + i kanten att det är mot dom som ligger sist i serien ;)
Hade ju som sagt temadag idag och temat var *trumvirvel* droger. Började med den mest konstigaste, msutsigaste och usla filmen jag sett på ett bra tag, det enda som gjrode var att knarka, skrika, ha fett hår och spy blod. Efter filmen fick vi gå till aulan för att lyssna på några ledare från beroendemottagningen, efter det diskuterade vi filmen. Fick lunch tillslut och chillade tills halv 2 då vi skulle lyssna på vad polisen hade att säga. Slutade 20 över 2 så tog sexan ner till station. Hoppade över träningen som var ikväll pågrund av axeln, så nu ska jag gå och göra övningen min sjukgymnast har sagt att jag ska göra, sen ska jag sova.

tagga skolavslutning?










Här sitter jag och kollar efter skolavslutningsklänning, bara cirka 3 månader i förväg! Men det är ju den enda chansen jag har att köpa en söt klänning, jag brukar ju inte riktigt vara den som går runt i klänning direkt ;)

You light up my world

Sovmorgon, MVG på so provet, tagit en promenad och ska snart åka och sola. Drog tema hela dagen imorgon så kan väl praktiskt taget säga att jag har helg!

för kär var det sista som jag ville bli

No nationella är avklarat, gick nog helt ok och klarade nog ett G i alla fall! Hade 2 och en halvtimmes hål, så drog en chill lunch på Max och töntade sen vidare till stan. Tränade från klockan halv åtta till tio i nio.
När jag kom hem, så hämtade jag en sked, gick upp till frysen och skulle hämta min efterlängtade Ben & Jerry, tror ni den låg där eller? NÄE, NÅN HAR ÄTIT UPP DEN!!!! Hämnden blir ljuv.
Sådär känner jag nu.
|
|
|
V

-

P.S vet att min blogg ser väldigt tråkig ut atm, men alltså... Det får vara så ett tag framöver och det får ni leva med helt enkelt :)

one second it was perfect, now you're halfway out the door


Tisdag = 4 trööökiga lektioner innan lunch, träslöjd med grabbarna, medialektion och sen innebandyträning.
Slängde i mig en pizza efter träningen, kollade på avsnitt 24 av PLL (DE ÄR GRYMT HANNA!!! ifall du inte har sett det än.) och har även verkligen, verkligen, verkligen försökt att ta upp no-boken ifrån golvet, men min säng vill inte släppa taget om mig helt enkelt... TAGGA NO-NATIONELLA IMORGON!!! Not.

and i don't even know if your mind is made up

Tillbaka i skolveckan efter en veckas lov. + i kanten att jag fick sluta 2 eftersom jag skulle ner till sjukgymnasten och kolla min axel och mina knän.
Satsar nog på fotbollsträning ikväll och no plugg, nationella på onsdag! HELVETE.

Annars då? Jo, det är väl lite berg och dalbana, det går upp, det går ner osv.

65

Lanorama 2

Åkte först mot Mora för match som slutade i förlust. Åkte sen vidare mot h-hallen och chillade där tills halv 12. Tog en prommis till Granberg med Axel och blev hämtad av pappa.
Har precis kommit ut ur duschen och ska käka frulle, fixa håret och försöka hitta något att ha på mig, är ju modell för en dag idag! Hörs.

Igår - lanorama

64

i'm not gonna need you if i fall

Ska iväg till sjukgymnasten klockan 3, åker till Bollnäs en snabbis efter med Sofie och sen ska jag antingen träna eller bara kolla på min träning.

Slänger även in ett grattis till Moa!

Sorry girl but you missed out, tough luck that boy's mine now

Idag har jag bara solat i 10 minuter, varit hos farmor, ätit kinamat och chillat i sängen. Ska till sjukgymnasten imorgon och sen får jag väl se hur jag spenderar min fredagskväll!

63

i'm feeling great, i'm feeling awesome

Färgat och klart, även fast det verkligen inte syns så vart det helt okej! Kommer väl antagligen synas bättre när man är utomhus :)
Mamma och pappa har åkt iväg på möte så har slängt i mig en pizza eftersom jag ändå inte kan träna ikväll... Nyttig brud_96 som vanligt!

Söta vi var 2010♥

STOP KONY


Ni som inte har sett den här videon, borde verkligen kolla på den. Just sayin'

13.33

Mina sista timmar som brunett spenderas i sängen med lite pll, tusen spänn på att jag kommer bli riktigt onöjd...

don't go wasting your emotion, lay all your love on me

Har precis kommit hem ifrån Gävle. Köpte ett par jeans och en tröja, var ju tvungen att spara tills färgningen imorgon!
Ska kolla på avsnitt 23 av PLL och sen kanske dra på lite innepinne träning :)

62

5/3

You're gonna wish you never had met me. Tears are gonna fall, rolling in the deep.
image description

there's a fire starting in my heart


Morgonmyser på bästa sätt, i min bästa säng!

61

next to you


Blev finmiddag med André och Sofie nere på pizzerian och Big Brother kik.
Ta ut linserna, tvätta bort sminket och sen mysa ner sig i sängen med lite Prett Little Liars låter fint nu i alla fall!
Godnatt Bloggen.

Söndag

Drar väl ett blogginlägg medan jag sitter i bilen. Hade en mysig kväll igår med Helen, Julia och Malin. Åt tacos, chillade på Max, tog en promenad runt Bollnäs och somnade vid 4-halv 5 kanske.
Hade samling klockan 1 idag och matchstart 2. Tog hem segern mot serieledarna med 9-5!!! Så stolt över er brudar. Nu ska jag fira segern med en ben & jerry's chocolate brownie fudge!

gameday


Åker till Gävle och spelar match, senare ikväll blir det tjejkväll med Malin och Julia!

when it's black, take a little time to hold yourself


Bestämt namn till Hönan Agda, gjort det fruktade SO provet och chillat med Axel och Sara, åkte handi bussen hem och har ätit upp min Ben & Jerry...
Taco-kväll ikväll, det är ju det bästa sättet att ladda inför match med! Ska nog bara ligga i min nybäddade säng hela kvällen och kolla på tv och hänga på Facebook. Visst låter det lockande?
Det här är även mina sista dagar som brunett, på onsdag åker jag till frissan och skaffar mig en ny färg! Blont? Rött? Vitt? Ljusbrunt? Rosa? Det får bli en överraskning ;)

60

boy, you can say anything you wanna

image description
Torsdag = Sovmorgon till 20 över 10, datasalen på franskan, massage, städa rummet, åka och sola, duscha, plugga och kolla på Big Brother.
James Morrison – I Won't Let You Go

RSS 2.0