75

Everytime we kiss I swear I can fly

Livet rullar, betygen sätts snart och sommarlovet närmar sig. Såååja!
Dagarna som har varit har jag pluggat, spelat fotboll och myst med Simon!

his eyes makes the stars look like they're not shining

Bara 9 dagar kvar tills betygen sätts och jag har 3 uppsatser att skriva, 2 prov att plugga på, en bok att läsa ut, 2 redovisnignar att göra och en idrottslektion att planera. Men om 9 dagar kan jag ta det lugnt och bara fokusera på allt förutom skolan!
Ska börja skriva på franska uppsatserna och sen gå ner och duscha. Inläsningsdag imorgon så ska plugga gärnet imorgon och sen åka till Simon.
Bild sen vi vann trippel-bollen för någon vecka sen, ding ding ding!

Dom senaste dagarna...

...Har jag åkt till Valbo och köpt nya saker till mitt rum, varit på Tre Trappor med Sofie och Sandra, börjat göra om mitt rum och haft dubbeldejt på Amor med Sofie, André och Simon.
Ska fortsätta med mitt rum idag, skriva uppsatser, kanske sola och bara ta det lugnt.

17 maj

there'll be no sunlight, if i lose you baby


Hade match mot Strömsbruk igår, åkte hem med en förlut med det börjar ta sig! Som en standard körde jag och pappa en drive-in på Donken efter och det blev ett chicken-nuggets mål♥
Åkte till Simon runt 6 och åkte hem idag vid 1. Intressant? Aa verkligen.

They say in heaven, love comes first

Pluggat i hundra år och är inte klar än. Blev även tv-kändis idag för er som ville veta! Men nu måste jag verkligen skriva en avslutning på mitt so-arbeta annars får Madde damp!

Dom senaste dagarna

Tja! Haft fullt upp på senaste tiden. "pluggat", tofflat, varit i Stockholm, vunnit trippelboll, kollat på west side story och ätit tacos. Imorgon har jag sovmorgon till 10.10 och måste verkligen ta tag i plugget när jag kommer hem... I helgen väntas mer toffling och fotbollsmatch. Life's good, hejdå!

You make my heart race

this is how the story went, i met someone by accident

I fredags åkte jag hem till Simon efter skolan, åt tacos och kollade på världens sorgligaste film. Drog därifrån vid halv tio och sov hos Helen eftersom mitt lag vann Strutsbollen så vann vi en gratis resa till Gröna Lund. Så igår satt sig jag och Helen på bussen till Stockholm och shoppade, åt på Donken och åkte karuseller med David och Lina!
Fick med mig en tight vit spets kjol och en gul spets topp hem. Vi kom hem runt 1 och jag somnade direkt när jag la mig i sängen.

Nu ska jag käka frukost och sen åka iväg och spela seriepremiär mot Ljusne!

Dance night @ Folkan

Sitter på Heléns golv och ska om ett tag åka till Folkan för att skaka rumpa med resten av 9orna från granberg, kilafors och arbrå! Vi brudar kör på onepiece ikväll vi i alla fall, ha en trevlig kväll för det hoppas jag vi får!

866ifjwqir´23r5l,f+w

Damp Damp Damp Damp Damp Damp
Damp Damp Damp Damp Damp Damp
Damp Damp Damp Damp Damp Damp
Neka överföring till Rengsjö eller inte... That's the question

Sista april!

Hade en awesome kväll igår med godingarna! Började med brännboll på Solrosen, åkte till Alfta och grillade och avslutade kvällen hos Simon.
Åkte ifrån han vid 2 idag och åkte till Bergvik för att fira Eva. Haft en riktigt bra långhelg!

RSS 2.0